AV Fit is een atletiekvereniging voor jong en oud en voor beginnende en gevorderde lopers.

Vanaf ongeveer 6 jaar kun je al meedoen met de minipupillen. Plezier en spel staan centraal in deze trainingen. De jeugd traint in verschillende leeftijdscategorieën. Zij trainen op het hardlopen en de technische onderdelen zoals verspringen en speerwerpen. Volwassenen kunnen bij ons hardlopen op verschillende niveaus en afstanden.

We nodigen je uit om een keer langs te komen en mee te trainen op onze atletiekbaan Dijnselburg.

Renske wint nationale atletiek indoor
   (07-03-2019)

Zeist – Jeugdatlete Renske van der Maas (11 jaar) van atletiekvereniging FIT uit Zeist heeft afgelopen weekend in Apeldoorn de Nationale Pupillen Indoor gewonnen.

In een wedstrijd tegen de beste atletes uit heel Nederland won ze de meerkamp: 60 meter sprint, verspringen, kogelstoten en 600 meter.

Ze moest zichzelf sterk verbeteren om concurrentes uit Rotterdam en Amsterdam voor te blijven. Met een eerste plaats en een persoonlijk record op de 60 meter sprint (8.91 seconde) en ook op het verspringen (4.48 meter) legde ze de basis voor de uiteindelijke overwinning.

Renske is 4 jaar op rij atletiekkampioene meerkamp van Midden-Nederland.  Op Nationale A Games won ze in 2018  goud op de sprint en het verspringen. Nu dus ook de Nationale Indoor.

Nadere informatie bij de secretaris van AV FIT via 0629544577 of via info@av-fit.nl