AV Fit is een atletiekvereniging voor jong en oud en voor beginnende en gevorderde lopers.

Vanaf ongeveer 6 jaar kun je al meedoen met de minipupillen. Plezier en spel staan centraal in deze trainingen. De jeugd traint in verschillende leeftijdscategorieën. Zij trainen op het hardlopen en de technische onderdelen zoals verspringen en speerwerpen. Volwassenen kunnen bij ons hardlopen op verschillende niveaus en afstanden.

We nodigen je uit om een keer langs te komen en mee te trainen op onze atletiekbaan Dijnselburg.


Laatste Nieuws

Op zaterdag 6 januari: Indoor clubkampioenschappen
   (17-12-2017)

Op zaterdag 6 januari 2018 (9-14 uur) organiseren wij als FIT samen met AV Phoenix en U-Track onze Indoor clubkampioenschappen indoor (ICK). Het ICK heeft de vorm van een meerkamp: een sprint, een springnummer (hoog/ver), en kogelstoten. De allerjongsten doen, in plaats van kogelstoten, fluitraket werpen.
De totale score over 3 onderdelen bepaalt het klassement. Niet alleen de kinderen die 1e, 2e of 3e geworden zijn ontvangen een medaille, ook de andere jeugdige deelnemers. Elk vereniging doet zijn eigen clubkampioenschappen, maar samen een wedstrijd organiseren is gezelliger en goedkoper.  De wedstrijd vindt plaats in het sporthal Galgenwaard, naast het stadion van FC Utrecht. Inschrijven kan nu via
https://www.atletiekmeetings.nl/inschrijven/utr-clubkampioenschap-06012018/
De inschrijving sluit op 24 december 23.59 uur. Aan inschrijving zijn geen kosten verbonden. Neem wel je clubtenue mee: dan weten we wie we moeten aanmoedigen.

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...