Mijlen van Zeist 2015

Komend jaar de Fit Bosloop! Ga naar av-fit.nl/bosloop voor meer informatie

Elk jaar organiseert AV Fit de Mijlen van Zeist en voor de jeugdige lopers het Mijltje. Uitslagen zijn hier te vinden.

starshoe AquaVision Fysio Sport en Training
fruitaanhuis Wijnhandel Th. Geutjes
 Het Utrechts Landschap

15 maart 2015 organiseert Atletiekvereniging Fit een nieuwe editie van de Mijlen van Zeist in samenwerking met het Utrechts Landschap op het landgoed Beerschoten. Ons jaarlijkse hardloopfestijn trekt elk jaar weer vele enthousiaste lopers. Recreanten kunnen kiezen tussen een afstand van 5 mijl of 10 mijl. De wedstrijdloop gaat over 10 Engelse mijlen.

Voor de jeugd is er het traditionele Mijltje, een afstand van 1 mijl.

Parcours
Ook dit jaar voert het parcours weer door en langs het prachtige Beerschoten en het Panbos, gelegen aan de rand van Zeist. De route die zowel over verharde als onverharde wegen gaat, heeft een totale lengte van 5 Engelse mijlen. Lopers die voor de 10 mijl kiezen, lopen deze ronde twee maal. Hoewel de loop geen cross is, kunnen bij regenachtige omstandigheden plassen ontstaan op de onverharde delen van het parcours, wat het parcours ‘langzamer’ maakt.

Klik op de afbeelding voor een grote versie van parcours.

start mijltjeMijltje

Het Mijltje, de fameuze wedstrijd over 1,6 kilometer voor de jeugd tot 12 jaar, heeft plaats op het landgoed Beerschoten.

De wedstrijd heeft de volgende vier categorieën;
Jongens t/m 9 jaar, jongens t/m 12 jaar
Meisjes t/m 9 jaar, meisjes t/m 12 jaar

Start en finish

De start en finish voor alle afstanden is bij het informatiecentrum op het landgoed Beerschoten. Parkeergelegenheid is ruimschoots aanwezig. Het adres is:

Paviljoen Beerschoten
De Holle Bilt 6
3732 HM De Bilt

Deelname
De deelname is geheel open. Deelnemers aan de wedstrijdloop dienen te beschikken over een wedstrijdlicentie van de Atletiekunie. Deelname is voor eigen risico.

Afstanden

Starttijd        Voorinschrijven Na

Jeugdloop(1,6 km tot 12 jaar)    12.10 uur € 2,50
 5 mijl Prestatieloop (8.05 km)      12.00 uur € 7,50
10 mijl Prestatieloop (16.1 km)  12.00 uur € 7,50 € 10,-
10 mijl Wedstrijd (16.1 km)    12.00 uur € 7,50 € 10,-

De chip voor tijdsregistratie is inbegrepen bij het inschrijfgeld.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking vindt direct na binnenkomst van de winnaars plaats bij de finish. Voor de wedstrijdloop 10 mijl zijn prijzen beschikbaar voor de eerste drie mannen en vrouwen, ongeacht categorie. Ook de winnaars in de verschillende categorieën van het Mijltje krijgen een prijs.

Inschrijving

Daarnaast bestaat de mogelijkheid op zondag 15 maart van 10.30 tot 11:30 uur in te schrijven bij de start en finish. Deze is bij het informatiecentrum van het landgoed. Vanaf 10.30 uur ligt voor de voorinschrijvers een envelop met borstnummer en bijbehorende chip plus ty-wrap klaar. Bevestigen van de chip: etutrecht.nl/Films-IPICO.htm

Openbaar vervoer:
Bushalte Biltse Hoek is op vier minuten lopen van Paviljoen Beerschoten.

Voor meer informatie over reizen met het openbaar vervoer, kijk op 9292.nl

Voor vragen of opmerkingen, mail naar

Parkeren

bij de ingang van het landgoed zijn 160 parkeerplaatsen. Woon je in de buurt kom dan bij voorkeur op de fiets.

Uitslagen

De laatste uitslagen van 2015 zijn hier te vinden. De uitslagen van 2014 zijn hier te vinden.