Home › Wedstrijden › Fit Bosloop › Uitslagen

Uitslagen bosloop

Uitslagen 2016

De resultaten van de jeugdloop, 5 km en 10 km vind je hier.

Uitslagen 2017

De resultaten van de jeugdloop vind je hier.

De uitslagen van de 5 km bosloop en 10 km trailrun zijn onder voorbehoud. Tijdens de wedstrijd bleek dat op enkele plaatsen linten afwezig waren. Hierdoor zijn mensen verkeerd gelopen en hebben zij minder of meer dan 5 km of 10 km gelopen. Als organisatie betreuren wij dit zeer. Op zaterdagmiddag hebben meer dan 5 man 4 uur in de regen het parcours uitgezet en op zondagochtend is het parcours nagelopen en op enkele plaatsen verduidelijkt door meer linten op te hangen. Na de controle op zondagochtend zijn er echter op meerdere plaatsen linten verwijderd en zelfs een pijlbord omgehangen. Na afloop vonden wij op meerdere plaatsen een hoopje lint. Het lijkt er op dat iemand moedwillig de linten heeft verwijderd ... We vinden dit zeer spijtig en vervelend voor de deelnemers. Het doel van de organisatie is altijd geweest om een leuke uitdagende loop neer te zetten in de bossen van De Bilt en Zeist. We hopen dat de deelnemers desondanks een mooie zondag hebben gehad. We gaan nadenken hoe we volgend jaar maatregelen kunnen nemen om er voor te zorgen dat het parcours niet weer vernield wordt.

De resultaten van de 5 km bosloop vind je hier.
De resultaten van de 10 km trailrun vind je hier.