Home › Trainen › Up and Running

Up and Running

Loopcursus Up and Running: in 6 weken beter hardlopen!

Loop je regelmatig hard? Maar zou je best sneller en beter willen hardlopen? Dan is de loopcursus Up and Running iets voor jou. In zes trainingen sta jij goed voorbereid aan de start van een wedstrijd over 5 of 10 km. We bereiden je voor door je concrete tips te geven om je looptechniek te verbeteren en met informatie over trainingsopbouw, fysiotherapie, voeding en sportpsychologie.

Inhoud cursus
De cursus bestaat uit 6 sessies verdeeld over 6 weken en wordt gegeven door gediplomeerde atletiektrainers. Zij hebben veel ervaring op de midden- en lange afstanden (van 3 km t/m marathon). Elke training bevat praktische informatie, over bijvoorbeeld voeding of fysiotherapie, en een hardlooptraining op de atletiekbaan of in het bos.

Voor wie?

Deze cursus is specifiek voor iets gevorderde lopers. Dat betekent dat je minimaal een half uur makkelijk hardloopt. Er is plek voor maximaal 12 deelnemers. Dus wacht niet te lang met opgeven. Bij minder dan 5 deelnemers gaat de cursus niet door.

Waar?
Alle trainingen starten om 9:30 uur in het clubhuis op de atletiekbaan Dijnselburg (Badmeester Schenkpad in Zeist) en duren anderhalf tot 2 uur. De volgende cursus zal starten in najaar 2018. Informatie over exacte data volgt later. We sluiten de cursus af door samen deel te nemen aan een georganiseerde loop in de omgeving.