Home › Groepen › Heuvellopers groep

Heuvellopers groep

Ter voorbereiding op de Zevenheuvelenloop traint een gemengde groep op heuvelachtig terrein. Deze trainingen zijn op zondagochtend vanaf 10:30. De locaties zijn in Doorn, Leersum en Amerongen. Van eind augustus tot aan de Zevenheuvelenloop traint deze groep iedere zondag, de rest van het jaar steeds op de derde zondag van de maand.

Leden van Fit kunnen meedoen in deze groep, mits ze regelmatig aanwezig zijn. Neem voor meer informatie contact op met . Deelnemers ontvangen dan informatie over routes en het schema.

Wintertraining

Zondagochtend 25 november 2018 gaat de Wintertraining van start onder leiding van Frits Ankersmit. Deze training begint wanneer de Heuvellopersgroep ophoudt en loopt door tot 31 maart 2019.

Alle trainingen starten om 10:30 uur bij het clubhuis van AV Fit op atletiekbaan Dijnselburg en duren maximaal 1,5 uur. De trainingen worden gehouden in het Panbos

Deelname aan de wintertraining is gratis voor leden van AV Fit. Niet-leden betalen 65 Euro. Dit is inclusief een tijdelijk lidmaatschap van de atletiekunie, zodat je automatisch via AV Fit verzekerd bent.

Voor aanmelden of vragen kunnen lopers contact opnemen met Frits Ankersmit op milatrainers@av-fit.nl