Home › Vereniging › Fysiotherapie Inloopspreekuur

Fysiotherapie Inloopspreekuur

Speciaal voor alle leden van Fit houdt Fysio Sport & Training ‘Dijnselburg’ iedere dinsdagavond van 18.30 uur tot 19.00 uur een gratis fysiotherapie inloopspreekuur voor sportblessures.

Alle leden van Atletiekvereniging en/of Survivalgroep FIT Zeist kunnen dan terecht met (beginnende) sportblessures.

Een afspraak is niet nodig, je kan gewoon binnenlopen en je melden bij de balie. Tijdens het blessure inloopspreekuur zal een van de (sport)fysiotherapeuten je blessure onderzoeken en je een passend advies geven. Indien nodig wordt een vervolgafspraak gemaakt voor verdere behandeling.

Bij Fysio Sport & Training ‘Dijnselburg’ staan sport- en manueeltherapeuten voor je klaar, niet alleen voor fysiotherapie behandelingen bij een blessure, maar ook om deze te voorkomen!

Heb je een (beginnende) blessure, loop dan binnen tijdens het inloopspreekuur of neem contact op via 030-6990093 of mail naar voor het maken van een afspraak.