Al ruim 75 jaar is AV Fit actief als vereniging waarbinnen sporters uit Zeist en omgeving elkaar vinden. Bij AV Fit staan we voor een gezellige vereniging, waar iedereen zicht thuis voelt, van jong tot oud, van recreant tot (semi)topsporter en van hardloper tot kogelstoter. Sinds enige jaren is ook de survivalgroep aangesloten bij Fit.
Atletiek is misschien wel de oudste sport ter wereld en wordt wel de "moeder van alle sporten” genoemd, omdat het gaat om de basisbewegingen: lopen, springen en werpen. Je gebruikt bij atletiek alle lichaamsdelen en spiergroepen.
We trainen het hele jaar door op Atletiekbaan Dijnselburg, waar ook het clubhuis staat, of in het nabij gelegen Panbos. Alleen de jongste pupillen trainen in de winter in de gymzaal.
Kinderen kunnen vanaf 6 jaar meedoen bij de minipupillen. Atleten worden op basis van geboortejaar ingedeeld in trainingsgroepen. De jeugd krijgt een algemene "atletiekopleiding". Hierin worden (bijna) alle atletiekonderdelen geoefend, zodat iedereen zelf kan ontdekken wat hij leuk vindt en waar hij goed in is. Voor volwassenen zijn er de technische groep, midden- en lange afstandgroep MiLa, bosloop groep en 50+ groep.
Wil je kennis maken? Kom gerust een keer kijken en/of meedoen! AV Fit biedt geïnteresseerde toekomstige atleten drie gratis trainingen aan. Daarna kun je besluiten om lid te worden.

COVID-19 update 8 mei

Vrijdag 8 mei
Beste leden,
Op Woensdag 6 Mei heeft premier Rutte ons geïnformeerd over de nieuwe aangepaste coronaregels.  Buitensporten zijn vanaf 11 mei weer mogelijk voor volwassenen in Nederland.
Als AV Fit zijn wij afhankelijk van protocollen opgesteld door de gemeenten en sportbonden. In afwachting van de verschillende protocollen is het voor volwassen NIET mogelijk om trainingen te volgen op locatie Badmeester Schenkpad 12.  Zodra wij de protocollen hebben en kunnen toepassen zullen wij jullie verder inlichten. Over hoe en wanneer we weer training aan volwassenen kunnen geven.
Wij zullen snel werken en hopen jullie uiteraard snel weer te kunnen verwelkomen.
Met sportieve groet,
Bestuur en Trainers AV Fit

AV Fit gaat weer gefaseerd open (strikte regels/COVID-19)

Dinsdag 5 mei

Na een langere tijd van volledige sluiting van AV Fit gaat de accommodatie weer open voor trainingen voor de jeugd t/m 18 jaar. Met dit protocol is het de bedoeling dat iedereen die weer mag sporten, dit op een veilige en gezonde manier kan doen bij Fit. Hiervoor zijn duidelijke afspraken nodig die hieronder in dit document beschreven staan. De komende periode wordt een spannende voor de samenleving als geheel, maar ook voor Fit in het bijzonder. De sportclubs zijn de eerste die weer open mogen en daar hebben wij ons goed op voorbereid.

Klik op deze link voor alle informatie omtrent de hervatting van trainingen.

Badmeester Schenkpad 12
3705 GK Zeist