COVID-19 update 8 mei

Beste leden,
Op Woensdag 6 Mei heeft premier Rutte ons geïnformeerd over de nieuwe aangepaste coronaregels.  Buitensporten zijn vanaf 11 mei weer mogelijk voor volwassenen in Nederland.
Als AV Fit zijn wij afhankelijk van protocollen opgesteld door de gemeenten en sportbonden. In afwachting van de verschillende protocollen is het voor volwassen NIET mogelijk om trainingen te volgen op locatie Badmeester Schenkpad 12.  Zodra wij de protocollen hebben en kunnen toepassen zullen wij jullie verder inlichten. Over hoe en wanneer we weer training aan volwassenen kunnen geven.
Wij zullen snel werken en hopen jullie uiteraard snel weer te kunnen verwelkomen.
Met sportieve groet,
Bestuur en Trainers AV Fit

AV Fit gaat weer gefaseerd open (strikte regels/COVID-19)

Na een langere tijd van volledige sluiting van AV Fit gaat de accommodatie weer open voor trainingen voor de jeugd t/m 18 jaar. Met dit protocol is het de bedoeling dat iedereen die weer mag sporten, dit op een veilige en gezonde manier kan doen bij Fit. Hiervoor zijn duidelijke afspraken nodig die hieronder in dit document beschreven staan. De komende periode wordt een spannende voor de samenleving als geheel, maar ook voor Fit in het bijzonder. De sportclubs zijn de eerste die weer open mogen en daar hebben wij ons goed op voorbereid.

Klik op deze link voor alle informatie omtrent de hervatting van trainingen.

COVID-19 Update 22 april

Beste sporters,
Ondertussen zullen jullie wel gehoord hebben dat de maatregelen van het kabinet voor de kinderen wat zijn versoepeld. Scholen gaan weer langzaam open en ook mag de georganiseerde sport weer langzaam worden gestart.
Wij als Atletiek- en Survivalvereniging Fit vallen ook onder de georganiseerde sporten. Wij zijn nu druk bezig om met de huidige informatie een plan te maken om trainingen te kunnen gaan aanbieden. We zijn nog in afwachting van regelgeving en adviezen van onze sportbonden en van de gemeente.
Wij komen komende week met een plan. Tot die tijd zullen er nog geen trainingen worden aangeboden en is de atletiekbaan inclusief survivalbos gesloten.
Zoals het kabinet aangaf kunnen wij alleen trainingen aan gaan bieden aan kinderen t/m 18 jaar. Voor iedereen ouder dan 18 jaar zijn er voorlopig nog geen trainingen.
Met vriendelijke groeten,
Bestuur en Trainers FIT

Update Corona-virus: voorlopig geen trainingen

Het kabinet heeft voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep wordt door NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook af te gelasten.

Als de Atletiek & Survival Vereniging FIT hebben wij een maatschappelijke verantwoordelijkheid om een gezond en veilig sportklimaat te garanderen voor al onze leden. Gezien de huidige omstandigheden en adviezen annuleren wij alle trainingen en andere activiteiten tot nader bericht.

Hiermee volgen wij het advies van het NOC*NSF, Atletiekunie en Survivalbond.

Wij hopen op jullie begrip.

Bestuur en Trainers FIT

Training afgelast ivm Covid-19 Coronavirus

Op advies van het NOC-NSF gaan de trainingen niet door, in ieder geval tot zaterdag 14 maart.
Of er volgende week trainingen zijn weten we nog niet. Dit laten we jullie ook zo snel mogelijk weten.

Jurycursus, meld je aan!

Er is veel vraag naar de jurycursus. Daarom organiseren we in maart de officiële jurycursus van de atletiekunie.
We willen ouders en jeugdleden (vanaf 16 jaar) uitnodigen zich aan te melden.
De jurycursus is gepland op woensdagavonden van 19:30 tot 22:00 uur op de atletiekbaan. Op 11 maart, 18 maart en 25 maart met als reserve 1 april.
Twijfel je nog of je de jurycursus wilt doen? Of wil je alleen de basics weten? Dan is er op vrijdag 17 april een jurycursus voor dummies. Deze avond begint om 19:30 en duurt tot uiterlijk 22 uur.

Aanmelden voor deze avonden kan via deze link, daarna ontvang je meer informatie. Bij vragen kan je mailen naar Maartje (maartje_dijkgraaf@hotmail.com )

We hopen veel van jullie te zien bij een van de jurycursussen!

Zondag 8 december clubcross

CLUBCROSS AV Fit

ZONDAG 8 DECEMBER 2019

Locatie: op en rond de atletiekbaan Dijnselburg