Update Corona-virus: voorlopig geen trainingen

Het kabinet heeft voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep wordt door NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook af te gelasten.

Als de Atletiek & Survival Vereniging FIT hebben wij een maatschappelijke verantwoordelijkheid om een gezond en veilig sportklimaat te garanderen voor al onze leden. Gezien de huidige omstandigheden en adviezen annuleren wij alle trainingen en andere activiteiten tot nader bericht.

Hiermee volgen wij het advies van het NOC*NSF, Atletiekunie en Survivalbond.

Wij hopen op jullie begrip.

Bestuur en Trainers FIT

Training afgelast ivm Covid-19 Coronavirus

Op advies van het NOC-NSF gaan de trainingen niet door, in ieder geval tot zaterdag 14 maart.
Of er volgende week trainingen zijn weten we nog niet. Dit laten we jullie ook zo snel mogelijk weten.

Jurycursus, meld je aan!

Er is veel vraag naar de jurycursus. Daarom organiseren we in maart de officiële jurycursus van de atletiekunie.
We willen ouders en jeugdleden (vanaf 16 jaar) uitnodigen zich aan te melden.
De jurycursus is gepland op woensdagavonden van 19:30 tot 22:00 uur op de atletiekbaan. Op 11 maart, 18 maart en 25 maart met als reserve 1 april.
Twijfel je nog of je de jurycursus wilt doen? Of wil je alleen de basics weten? Dan is er op vrijdag 17 april een jurycursus voor dummies. Deze avond begint om 19:30 en duurt tot uiterlijk 22 uur.

Aanmelden voor deze avonden kan via deze link, daarna ontvang je meer informatie. Bij vragen kan je mailen naar Maartje (maartje_dijkgraaf@hotmail.com )

We hopen veel van jullie te zien bij een van de jurycursussen!

Zondag 8 december clubcross

CLUBCROSS AV Fit

ZONDAG 8 DECEMBER 2019

Locatie: op en rond de atletiekbaan Dijnselburg